Vertrouw op onze expertise

Als algemene aannemer zijn we een gevestigde waarde in de bouwsector. Maar we gaan verder. We denken vanaf de ontwerpfase mee met onze klanten en ondersteunen hen indien gewenst bij de financiering en commercialisatie van hun project. Daarnaast beschikken we over een in-house schrijnwerkerij en ontwikkelen we vastgoedprojecten onder de naam Wycreate.

Algemene aanneming

Als klasse 8 bouwbedrijf focussen we ons op de industrie, de utiliteitsbouw en de residentiële markt. Vanuit onze brede expertise denken we vanaf de ontwerpfase met de klant mee.

Ondersteuning ontwikkelaars

Doorheen de jaren bouwden we de nodige ervaring, kennis en financiële structuur op om ontwikkelaars en investeerders te ondersteunen in de technische voorbereiding van hun project, de financiering tijdens de bouwfase en de klantenbegeleiding tijdens de commercialisatie.

Schrijnwerkerij

Onze afdeling hout realiseert diverse schrijnwerken voor onze aannemingsprojecten en zorgt voor een snelle en hands-on ondersteuning van onze werven. Door deze activiteiten in eigen beheer te houden kunnen we flexibel inspelen op de noden van onze klanten.

Project­ontwikkeling

Onder de naam Wycreate ontwikkelen we eigen vastgoedprojecten. Opgericht in 2003 voor de realisatie van Parking Reep in Gent is Wycreate vandaag geëvolueerd naar ontwikkelaar van residentiële projecten met focus op kwaliteit en gepersonaliseerde klantenbegeleiding.