Wij staan voor een innovatieve en persoonlijke aanpak

In het bouwlandschap onderscheiden we ons door onze dynamische, innovatieve en persoonlijke aanpak. We zijn gekend voor onze klant- en oplossingsgerichtheid en hanteren een heldere communicatie. Elk project zien we als een partnership met onze klant. We gaan voor langetermijnrelaties waar alle betrokkenen beter van worden.

We maken écht het verschil door het persoonlijk contact met elke klant.

Partnership met onze klant

Bij Wyckaert zien we elk bouwproject als een partnership met onze klant. Samen leggen we een traject af om tot een resultaat te komen waar we allen trots op zijn. Natuurlijk leveren we steeds kwaliteit, service en de nodige expertise, maar we maken écht het verschil door het persoonlijk contact met elke klant. We gaan voor duurzame relaties gebaseerd op eerlijke communicatie, vertrouwen en respect.

Bouwproces

Design & Build

In de trend naar geïntegreerde opdrachten vertrouwen bouwheren steeds vaker ontwerp en uitvoering aan één partij toe, op basis van een prestatiebestek. Doorheen de jaren ontwikkelden we binnen ons bedrijf de unieke expertise om deze samenwerkingsverbanden tot een goed einde te brengen.

Werken in bouwteam

Samen zijn we sterker. Daarom denken we al in de ontwerpfase mee met bouwheer en ontwerpers. De doorgedreven werkvoorbereiding en gedetailleerde planning die hieruit volgen leiden tot een grote meerwaarde voor de klant op vlak van kwaliteit, kosten en tijd.

Nazorg

Om een vlotte overdracht naar de bouwheer te garanderen hechten we veel belang aan nazorg. Een paar maanden voor de voorziene oplevering worden eventuele aandachtspunten al in kaart gebracht en aangepakt door ons nazorgteam. Zo slagen we erin onze projecten met een minimum aan opmerkingen succesvol op te leveren.

Onze troeven

Pragmatische aanpak

Elk bouwproject is uniek. Daarom besteden we bijzondere aandacht aan het samenstellen van de gepaste werfomkadering. De project- en werfleider zijn het directe aanspreekpunt, zij hebben ruime bevoegdheden om vlot te schakelen.

Heldere communicatie

Met ons gebruiksvriendelijk informatieuitwisselingsplatform staan alle betrokken partijen in direct contact met elkaar en hebben ze toegang tot alle up-to-date projectinformatie. Met als resultaat korte en duidelijke communicatielijnen.

Wij denken met je mee

Onze studiedienst met ervaren calculatoren en ingenieurs denkt vanaf de ontwerpfase met de klant mee. Deze design & build aanpak resulteert in een onderbouwde voorbereiding voor de uitvoering van het project.

Wyckaert & innovatie

LEAN

Als zelflerende organisatie verbeteren we continu onze processen met het oog op meerwaarde voor de klant.

BIM

Met behulp van Building Information Modelling werken we efficiënter, communiceren we beter en kunnen we de faalkosten terugdringen.

Technologie

Bij ons geen innovatie om de innovatie, maar doordachte technologieën die passen bij onze bedrijfsvoering.