Onze FOCUS-waarden

Via onze FOCUS-waarden Familie, Ontwikkeling, Creativiteit, Uitdaging en Samenwerken integreren we duurzaam ondernemen op een proactieve manier in ons bedrijfsbeleid.

Familie

In onze familiale onderneming staan onze medewerkers centraal. Via een duurzaam HR-beleid zorgen we voor een gezonde, veilige en menselijke werkplek. Teamspirit en collegialiteit dragen we hoog in het vaandel.

Ontwikkeling

We geloven in de talenten van onze medewerkers en geven hen de kans zich voortdurend te ontwikkelen. Zo doen ze graag wat ze doen, en dat voel je als klant! Daarnaast volgen we ook de technologische ontwikkelingen van dichtbij op en implementeren we de juiste technologieën afgestemd op ons bouwproces. 

Creativiteit

In elke fase van het bouwproces denken we mee met de klant en we zetten voortdurend in op innovatie. De tevredenheid van onze klant staat immers voorop. Klantgerichtheid en vernieuwing zitten in ons DNA. We geloven dat alles beter kan, en passen dit toe op onze dienstverlening, onze processen en door het gebruik van de nieuwste technieken.

Uitdaging

We zien veranderingen als uitdagingen en problemen als opportuniteiten. Op vlak van duurzaamheid laten we ons hierin leiden door de 5 P’s (Peace, People, Prosperity, Planet en Partnerships) en de 17 ontwikkelingsdoelstellingen van de VN, die we elk jaar vertalen naar een ambitieus actieplan. Ook op vlak van digitalisering en innovatie houden we de vinger aan de pols.

Samenwerken

We geloven dat het geheel meer is dan de som van de delen. Samen bereiken we meer! Dit vertaalt zich niet enkel in interne en externe samenwerkingen m.b.t. onze kernactiviteiten, maar ook in partnerships met een maatschappelijk doel. Zo spelen we in op de noden van de markt én zorgen we samen voor de generatie van morgen.