Wyckaert en Conneqtr presenteren digitale toekomst op 30 april in Gent

Vanaf 15 april 2024 moet elke werknemer op de werf een attest basisveiligheid hebben. Dit – samen met de vele andere uitdagingen in de bouwsector – is de reden dat we samen met Conneqtr een roadshow door België organiseren. Een event speciaal voor marktleiders in bouwbedrijven klasse 6 tot 8. En op 30 april houden we halt in ons kantoor in Gent.

Waarom is dit interessant voor jou?

Wie in de bouwsector werkt, weet het: naast de actuele basisveiligheidsopleiding zijn er nog heel wat andere verplichtingen, veiligheidsregels en wetgevingen die aannemers nauw moeten opvolgen. En elke extra regel zorgt voor extra geregel, en voor niet te onderschatten administratief werk. Gelukkig kunnen we die workload verlichten met behulp van innovatieve technologie.

Conneqtr presenteert ‘Zen’

Deze digitale oplossing is er speciaal voor hoofd- en onderaannemers. Zij kunnen voortaan op één online platform zien of werknemers in regel zijn met alle wettige verplichtingen. Tijdens het event op 30 april demonstreert de CEO van Conneqtr hoe ‘Zen’ in zijn werk gaat.

Daarnaast houden we ook een panelgesprek om te leren van elkaars ervaringen, best practices te delen en enkele use cases te bespreken. Samen met enkele leiders uit de sector hebben we het onder andere over:

  • de dringende uitdagingen die komen kijken bij het beheer van alle administratie;
  • de impact van het nieuwe decreet rond basisveiligheid;
  • succesvolle technologische strategieën om proactief met uitdagingen om te gaan.


“Innovatie is de sleutel tot succes in de bouwsector. Met ‘Zen’ verdwijnen de drempels voor een veilige bouwsector.” – Johan Franceus, CEO bij Wyckaert

Dit staat er op de agenda

  • 12u20 – 12u30: receptie
  • 12u30 – 12u45: intro door CEO van Wyckaert, Johan Franceus
  • 12u45 – 13u00: intro door CEO van Conneqtr, Steven Everaert
  • 13u00 – 14u30: Paneldiscussie met marktleiders en moderator
  • 14u30 – 15u30: drink en netwerk


“Veiligheid is fundamenteel in de bouw. Onze missie is duidelijk: de administratieve processen op de bouwplaats digitaliseren en verbeteren voor alle betrokken partijen. Zen combineert digitale precisie naadloos met veerkrachtige beveiliging. We zijn verheugd te zien dat almaar meer leiders in de bouwsector onze Zen-technologie in hun voordeel omarmen.” – Steven Everaert, CEO bij Conneqtr

Kampen jullie ook met uitdagingen rond sociale werf- en veiligheidsadministratie, opvolging van onderaannemers en toegangsbeheer op de werf? Kom dan naar ons panelgesprek, en hoor hoe je collega’s het aanpakken. Twijfel niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt. Registreer je meteen voor dit gratis event.

Deel dit bericht