Team Calculatie in de kijker

Voor het verwerven van nieuwe projecten kunnen we rekenen op onze collega’s Ludwig, Aphrodite, Stijn, Kathleen, Michiel, Karin en Frederik. Oftewel: onze afdeling calculatie!

Deze gezellige bende huist op het vierde en rustigste verdiep van onze nieuwbouw. En da’s maar goed ook, want hun reken- en denkwerk bepaalt in grote mate welke projecten we in een latere fase mogen uitvoeren. Ssshhht, stilte dus!

Onze calculatoren berekenen de kostprijs van een project wanneer er een prijsvraag binnenkomt, zowel voor openbare aanbestedingen als voor privé-projecten en ‘design & build’. Ze bestuderen lastenboeken en plannen, maken meetstaten op, sturen prijsvragen uit, zoeken economische alternatieven, berekenen de kostprijs en verdedigen of onderhandelen hun dossier bij de klant.

En dat doen ze bovendien snel! Want de deadlines zijn vaak strak en de tijdsdruk hoog.

De grootste voldoening halen ze dan ook bij het binnenhalen van een nieuw project. Na enkele weken van intensief teamwerk het project mogen overdragen aan het uitvoerende team is telkens opnieuw de kers op de taart!

Lijkt deze job en dit team jou wel iets? Dan ben jij misschien de calculator die we nog zoeken! Ga naar www.wyckaert.eu en laat ons iets weten!

Deel dit bericht