Team Klantenbegeleiding in de kijker

Meet Margo, Sven en Leen, onze creatieve spring-in-‘t-velds en klantenbegeleiders bij Wyckaert.

Je vindt hen in een van de gezelligste bureau’s van het bedrijf, waar de muziek altijd aan staat, jarigen getrakteerd worden op een ‘tankstationontbijtje’en er op vrijdag al eens een danske geplaceerd wordt.

Als klantenbegeleiders staan ze in voor een optimale begeleiding van de kopers bij de afwerking van hun appartement of woning en voor een vlotte communicatie tussen de verschillende partijen.

Ze maken uitvoeringsplannen en offertes op, verwerken de keuzes van de kopers m.b.t. badkamers, keukens, deuren en vloeren en optimaliseren samen met hen de indeling van de ruimte, de technieken en de afwerking.

Soms begeleiden ze wel tot 150 klanten tegelijk, een gestructureerde aanpak komt dus van pas! En ook communicatieve vaardigheden, empathie en ervaring in interieurarchitectuur zijn belangrijke troeven als klantenbegeleider.

De grootste voldoening krijgen ze zonder twijfel uit de enorme variatie in hun job. Geen enkel project of klant is dezelfde en inhoudelijk zijn ze zowel creatief, technisch als communicatief aan de slag. Dat en het feit dat ze continu bijleren en op de hoogte blijven van de nieuwste trends zorgt voor een groot geluksgevoel bij dit team.

Deel dit bericht